راهنماي مهاجرت به آمريكا

راهنماي مهاجرت به آمريكا

مهاجرت به آمريكا از طريق سرمايه گذاري (ويزاي EB5)

۱۳ بازديد
مهاجرت به آمريكا

مهاجرت به آمريكا از طريق سرمايه گذاري (ويزاي EB5) 

راههاي مهاجرت به آمريكا بسته به شرايط افراد متفاوت است؛ به كساني كه سرمايه چنداني ندارند ولي مي‌توانند به انجام كارهاي معمولي در فست‌فود، رستوران، خشكشويي و مانند اينها بپردازند مهاجرت به آمريكا  ويزاي EB3 و  مهاجرت بعنوان نيروي كار را مي‌توان پيشنهاد كرد اما اگر سرمايه زيادي داريد مطمئنا بهترين راه، دريافت ويزاي EB5 و مهاجرت به آمريكا از طريق سرمايه گذاري است.

 شرايط اقتصادي و صنعتي آمريكا اين كشور را به يكي از بهترين مقاصد سرمايه گذاري دنيا تبديل كرده است. دولت اين كشور هم راه را براي حضور سرمايه‌داران (و استفاده از سرمايه‌هاي) خارجي در اين كشور هموار كرده است. از جمله اقدامات آنها امكاني است كه براي مهاجرت به آمريكا از طريق سرمايه‌ گذاري فراهم كرده‌اند.

مزاياي مهاجرت به آمريكا از طريق سرمايه گذاري

  • عدم نياز به سطح بالاي زبان انگليسي
  • عدم نياز به مدارك تحصيلي عالي
  • عدم نياز به سابقه مديريتي
  • بازگشت سرمايه پس از 5 سال و در صورت سوددهي تجارت؛ همراه با سود آن (در مورد مشابه در كانادا، مبلغ اصلي بدون سود برگردانده مي شود)
  • عدم نياز به حضور در پروژه تجاري (امكان زندگي در هر شهر دلخواه آمريكا)
  • مدت زمان كوتاه براي پردازش پرونده (12 تا 18 ماه)
  • دريافت گرين كارت آمريكا پس از 2 سال

شرط اوليه براي سرمايه‌گذاري متقاضيان ويزاي EB5 آمريكا داشتن 1 ميليون دلار دارايي (كه از راه قانوني بدست آمده باشد) است. متقاضي صاحب اين دارايي، بايد متعهد شود 500 هزار دلار در يك پروژه عمراني يا تجاري در آمريكا سرمايه گذاري كند (اين مبلغ همانطور كه گفتيم؛ پس از 5 سال با سود آن بازگردانده مي‌شود).

فرآيند مهاجرت به آمريكا از طريق سرمايه گذاري با انتخاب پروژه مناسب (با در نظر گرفتن ميزان ريسك و بازده پروژه) آغاز مي‌شود. پروژه سرمايه گذاري بايد در زمينه تجارت‌هاي جديد منفعت‌زا باشد. پس از آن بايد پول و اعتبار لازم را براي سرمايه گذاري در پروژه، به آمريكا انتقال داد. تشكيل پرونده مهاجرتي، مرحله بعدي كار است و در پايان؛ انجام آزمايشات پزشكي كه در صورت نداشتن مشكل خاصي، پس از آن گرين كارت فرد صادر مي‌شود و اجازه سفر به آمريكا را بدست مي آورد.

خود فرد شخصا مي‌تواند پروژه را انتخاب كند و اقدامات بعدي را انجام دهد و يا اينكه اين امور را به شركت‌هاي منطقه‌اي محول كند كه در اين مورد شركت‌هاي خصوصي‌ مشخص شده از سوي اداره مهاجرت آمريكا وظيفه اداره پروژه و سرمايه گذاري را بر عهده خواهند داشت.

فرآيند دريافت ويزاي EB5 و گرين كارت آمريكا 1 تا 1 سال ‌و نيم به طول مي‌انجامد. اين ويزا به فرد (و همسر و فرزندان زير 21 سال او) اجازه اقامت 2 ساله در آمريكا مي‌دهد. پس از گذشت 2 سال و احراز شرايط لازم  (كه ايجاد اشتغال مستقيم يا غيرمستقيم براي 10 فرد آمريكايي در طي اين 2 سال است) مي‌توان براي اخذ اقامت دائم و در نهايت شهروندي آمريكا اقدام كرد.

اين نكته مهم  را هم بايد اضافه كنيم كه در صورت شكست پرونده (به هر دليلي) 500هزار دلار سرمايه و هزينه‌هاي جانبي ديگر متقاضي، به او برگردانده مي‌شود.

مهاجرت به آمريكا - مهاجرت به آمريكا از طريق كار (ويزاي EB3)

۱۴ بازديد

مهاجرت به آمريكا

 مهاجرت به آمريكا - مهاجرت به آمريكا از طريق كار (ويزاي EB3)

آمريكا شايد سرزمين رؤياها نباشد اما مهاجرت به آمريكا براي بسياري يك اتفاق رؤيايي ست كه مي‌تواند  زندگي‌ آنها را متحول كند.  چه كساني مي‌توانند اقامت آمريكا را بگيرند و به اين كشور مهاجرت كنند؟ از چه راههايي؟ هركدام از راههاي مهاجرت به آمريكا چه شرايطي دارد؟

براي مهاجرت به آمريكا راههاي مختلفي وجود دارد؛ يكي از رايج‌ترين آنها مهاجرت از طريق كار (بعنوان نيروي كار) است. از طريق سرمايه‌گذاري، خريد بيزينس و تحصيل در آمريكا هم مي‌توان براي اخذ اقامت آمريكا اقدام كرد و البته ثبت نام در لاتاري گرين كارت آمريكا كه اگر شرايط لازم را داشته باشيم و البته قرعه به نام‌مان بخورد امكان مهاجرت به آمريكا را پيدا مي‌كنيم. در اين پست و براي شروع، درباره شرايط مهاجرت به آمريكا از طريق كار توضيح مي‌دهيم. 

مهاجرت به آمريكا از طريق كار (ويزاي EB3)

تحت برنامه موسوم به ويزاي EB3؛ متقاضياني كه توان سرمايه‌گذاري يا تحصيل در آمريكا را ندارند، مي‌توانند بعنوان نيروي كار ساده (و بدون تخصص) جذب شركت‌ها و كمپاني‌هاي آمريكايي شده و به اين ترتيب مجوز ورود به خاك امريكا و گرين كارت اين كشور را دريافت كنند. وزارت كار آمريكا به شركت‌ها و كمپاني‌هاي بزرگ اين كشور اجازه داده در مشاغل ساده (و غيرتخصصي) نيروي كار خود را از ديگر كشورها تأمين كنند. افرادي كه به اين صورت وارد آمريكا مي‌شوند بايد يك سال براي كارفرماي خود كار كنند و پس از آن مي‌توانند شغل خود را تغيير دهند.

شرايط دريافت ويزاي EB3 و اخذ اقامت آمريكا بعنوان نيروي كار، از راههاي ديگري كه براي مهاجرت به آمريكا وجود دارد آسان‌تر است و براي افراد بيشتري امكان مهاجرت و اقامت در آمريكا را فراهم مي كند؛ در اين شيوه مهاجرت، متقاضي نيازي به مدرك زبان، مدرك تحصيلي و تخصص ندارد و تنها بايد از سلامت جسماني برخوردار بوده (بيماري خاصي نداشته باشد) و سوء پيشينه هم نداشته باشد.

نكته مثبت ديگر در مورد مهاجرت به آمريكا از طريق كار امكان همراهي خانواده است؛ براي همسر و فرزندان زير 21 سال فردي كه موفق به دريافت ويزاي EB33 مي‌شود هم ويزا و اقامت صادر مي‌شود و آنها مي‌توانند پس از ورود به آمريكا، مثل ديگر شهروندان اين كشور، كار يا تحصيل كنند و محدوديتي از اين حيث ندارند. محدوديت خود فرد هم تنها تعهد يك‌ساله‌اي است كه به كارفرمايش دارد.

متقاضي دريافت ويزاي EB3 بايد يك پيشنهاد كاري معتبر از كارفرمايي در آمريكا خريداري كند. فرصت‌هاي شغلي براي اين دسته از افراد، مشاغل خدماتي و صنعتي بي‌نياز از تخصص است كه نياز چنداني هم به دانستن زبان ندارند. گرچه هرچه سطح زبان متقاضي بالاتر باشد، درصورت موفقيت پرونده و سفر به آمريكا، براي زندگي در اين كشور و ارتباط با ديگران مشكلات كمتري خواهد داشت. همچنين؛ با توجه به تعداد زياد متقاضيان اين نوع ويزا، داشتن مدرك دانشگاهي و تخصص مي‌تواند امتياز تلقي شود.

فرآيند دريافت ويزاي EB3 شامل تشكيل پرونده، دريافت شماره پرونده از آمريكا، دريافت قبولي اوليه و مجوز كار، ارسال پرونده براي صدور ويزا، انجام مصاحبه سفارت و دريافت ويزا مي‌شود كه حدود 2 سال به طول مي‌انجامد.

مهاجرت به آمريگا - هزينه زندگي در آمريكا

۱۰ بازديد

مهاجرت به آمريكا

 

مهاجرت به آمريگا - هزينه زندگي در آمريكا

ميزان هزينه‌هاي زندگي در كشور مقصد قطعا يكي از مهم‌ترين دغدغه‌هاي كساني است كه قصد مهاجرت به كشوري ديگر را دارند حتي اگر در فكر مهاجرت به آمريكا باشند. در بخشي از پست قبل، درباره شرايط زندگي در آمريكا ، از هزينه‌هاي بالاي زندگي در اين كشور نوشتيم. در اين پست، هزينه‌هاي زندگي در آمريكا را دقيق‌تر بررسي مي‌كنيم با ذكر اين نكته كه هزينه زندگي در شهرهاي مختلف آمريكا يكسان نيست و در برخي شهرها قيمت‌ها مي‌تواند از رقم‌هاي تخميني اعلام شده در اين مطلب بيشتر يا كمتر باشد.

خانه

در آمريكا با رقم ميانگين 900دلار در ماه مي‌توان يك آپارتمان 1خوابه دور از مركز شهر اجاره كرد. مهاجرت به آمريكا eb3 البته همانطور كه گفتيم؛ اين ارقام به شهر محل زندگي هم بستگي زيادي دارد؛ براي مثال در شهر گرانقيمت سانفرانسيسكو (در ايالت كاليفرنيا) اين رقم، نزديك 3 برابر (2600دلار) و در بروكلين نيويورك 1600دلار است. براي يك خانه 3خوابه در مركز يك شهر معمولي هم بايد حدود 2هزار دلار در ماه اجاره‌بها پرداخت كرد. بين 100 تا 150دلار هم در ماه هزينه آب، برق و (در فصول سرد) گرمايش يك آپارتمان 2خوابه 85متري مي‌شود.

خورد و خوراك

قطعا بسته به نوع غذاهاي مصرفي و تعداد نفرات، هزينه‌هاي اين بخش متفاوت خواهد بود اما در حال حاضر مي‌توان رقمي بين 250 تا 350دلار را براي هر نفر در ماه اعلام كرد. براي تخمين زدن هزينه‌هاي اين بخش مي‌توانيد از اطلاعات جدول زير استفاده كنيد.

 

ميانگين قيمت

محدوده قيمت

يك پرس غذا در رستوران معمولي

12دلار

10-18.47

فست فود در مك‌دونالد يا مانند آن

7

5.99-8

نوشابه (بطري 0.33 ليتري)

1.72

1.25-2

آب (بطري 1.5 ليتري)

1.76

1-2.5

شير (1 ليتري)

0.89

0.69-1.06

برنج (1 كيلو گرم)

3.73

2.20-6.06

تخم مرغ (12 عدد)

2.71

2-3.59

پنير (1 كيلو)

10.72

6.99-15.43

سينه مرغ بدون پوست و استخوان (۱كيلوگرم)    

8.75

5.27-13.23

گوشت گاو (1 كيلو)

11.77

8.80-15.43

گوجه (1كيلو)

3.97

2.20-6.59

سيب‌زميني (1كيلو)

2.58

1.54-4.41

سيب (1كيلو)

4.24

2.65-6.61

پرتقال (1كيلو)

3.96

2.20-6.61

سيگار (يك بسته مارلبرو)

6.50

5.39-8.50

حمل و نقل

در شهرهاي بزرگ آمريكا، سيستم حمل و نقل عمومي (اتوبوسراني، راه‌آهن شهري و تاكسيراني) بخوبي كار مي‌كند اما در برخي از شهرها اينطور نيست و ساكنان اين شهرها ناچار به داشتن و استفاده از اتومبيل شخصي هستند. هزينه استفاده از وسايل نقليه مختلف در يك شهر معمولي آمريكا را در  جدول زير مي‌توانيد ببينيد.

 

محدوده قيمت

ميانگين قيمت

بليط يك‌طرفه

1.5-2.75دلار

2.25

ورودي تاكسي (تعرفه معمولي)    

2.5-5

3

تاكسي ۱ كيلومتر (تعرفه معمولي)    

1.24-2.73

1.62

بنزين

0.51-0.73

0.59

 ارتباطات

اپراتورهاي مختلف در آمريكا طرح‌هاي گوناگوني براي استفاده از تلفن همراه (Cell Phone) ارائه مي‌كنند ولي بطور كلي مي‌توان مبلغي بين 30 تا 40دلار را براي مكالمه با تلفن همراه در طول يك  ماه مشخص كرد. با 40 تا 60دلار مي‌توان علاوه بر مكالمه نامحدود، از اينترنت پرسرعت هم برخوردار شد. 50دلار هم بطور ميانگين، هزينه استفاده از اينترنت ADSL با سرعت 10Mbps و پهناي باند نامحدود است.

 درمان

آنچه مي‌تواند هزينه‌هاي يك نفر/خانواده را در امريكا بسيار بالا ببرد،  بيماري است؛ البته بيمه‌هاي درماني، بخش عمده‌اي از هزينه‌هاي سنگين درمان را پرداخت مي‌كنند گرچه همانطور كه در پست قبل گفتيم؛ براي داشتن بيمه، بايد حتما صاحب شغل بود و ضمنا نوع خدماتي كه بيمه‌ها ارائه مي‌كنند هم گاه چندان نمي‌تواند جبران كننده هزينه‌هاي درمان باشد. بهمين خاطر در آمريكا به پيشگيري اهميت زيادي مي‌دهند.

 

در ابتداي مطلب نوشتيم كه هزينه زندگي در آمريكا، شهر به شهر متفاوت است. بايد اين نكته را اضافه كرد كه سطح درآمدها هم مي‌تواند بسته به شهر محل كار متفاوت باشد و البته خود مشاغل كه درآمدهاي مختلفي دارند. اين هم مسئله‌اي است كه در ارزيابي‌هاي شرايط زندگي در امريكا بايد در نظر گرفت.

مهاجرت به آمريگا - هزينه زندگي در آمريكا

۹ بازديد

مهاجرت به آمريكا

 

مهاجرت به آمريگا - هزينه زندگي در آمريكا

ميزان هزينه‌هاي زندگي در كشور مقصد قطعا يكي از مهم‌ترين دغدغه‌هاي كساني است كه قصد مهاجرت به كشوري ديگر را دارند حتي اگر در فكر مهاجرت به آمريكا باشند. در بخشي از پست قبل، درباره شرايط زندگي در آمريكا ، از هزينه‌هاي بالاي زندگي در اين كشور نوشتيم. در اين پست، هزينه‌هاي زندگي در آمريكا را دقيق‌تر بررسي مي‌كنيم با ذكر اين نكته كه هزينه زندگي در شهرهاي مختلف آمريكا يكسان نيست و در برخي شهرها قيمت‌ها مي‌تواند از رقم‌هاي تخميني اعلام شده در اين مطلب بيشتر يا كمتر باشد.

خانه

در آمريكا با رقم ميانگين 900دلار در ماه مي‌توان يك آپارتمان 1خوابه دور از مركز شهر اجاره كرد. البته همانطور كه گفتيم؛ اين ارقام به شهر محل زندگي هم بستگي زيادي دارد؛ براي مثال در شهر گرانقيمت سانفرانسيسكو (در ايالت كاليفرنيا) اين رقم، نزديك 3 برابر (2600دلار) و در بروكلين نيويورك 1600دلار است. براي يك خانه 3خوابه در مركز يك شهر معمولي هم بايد حدود 2هزار دلار در ماه اجاره‌بها پرداخت كرد. بين 100 تا 150دلار هم در ماه هزينه آب، برق و (در فصول سرد) گرمايش يك آپارتمان 2خوابه 85متري مي‌شود.

خورد و خوراك

قطعا بسته به نوع غذاهاي مصرفي و تعداد نفرات، هزينه‌هاي اين بخش متفاوت خواهد بود اما در حال حاضر مي‌توان رقمي بين 250 تا 350دلار را براي هر نفر در ماه اعلام كرد. براي تخمين زدن هزينه‌هاي اين بخش مي‌توانيد از اطلاعات جدول زير استفاده كنيد.

 

ميانگين قيمت

محدوده قيمت

يك پرس غذا در رستوران معمولي

12دلار

10-18.47

فست فود در مك‌دونالد يا مانند آن

7

5.99-8

نوشابه (بطري 0.33 ليتري)

1.72

1.25-2

آب (بطري 1.5 ليتري)

1.76

1-2.5

شير (1 ليتري)

0.89

0.69-1.06

برنج (1 كيلو گرم)

3.73

2.20-6.06

تخم مرغ (12 عدد)

2.71

2-3.59

پنير (1 كيلو)

10.72

6.99-15.43

سينه مرغ بدون پوست و استخوان (۱كيلوگرم)    

8.75

5.27-13.23

گوشت گاو (1 كيلو)

11.77

8.80-15.43

گوجه (1كيلو)

3.97

2.20-6.59

سيب‌زميني (1كيلو)

2.58

1.54-4.41

سيب (1كيلو)

4.24

2.65-6.61

پرتقال (1كيلو)

3.96

2.20-6.61

سيگار (يك بسته مارلبرو)

6.50

5.39-8.50

حمل و نقل

در شهرهاي بزرگ آمريكا، سيستم حمل و نقل عمومي (اتوبوسراني، راه‌آهن شهري و تاكسيراني) بخوبي كار مي‌كند اما در برخي از شهرها اينطور نيست و ساكنان اين شهرها ناچار به داشتن و استفاده از اتومبيل شخصي هستند. هزينه استفاده از وسايل نقليه مختلف در يك شهر معمولي آمريكا را در  جدول زير مي‌توانيد ببينيد.

 

محدوده قيمت

ميانگين قيمت

بليط يك‌طرفه

1.5-2.75دلار

2.25

ورودي تاكسي (تعرفه معمولي)    

2.5-5

3

تاكسي ۱ كيلومتر (تعرفه معمولي)    

1.24-2.73

1.62

بنزين

0.51-0.73

0.59

 ارتباطات

اپراتورهاي مختلف در آمريكا طرح‌هاي گوناگوني براي استفاده از تلفن همراه (Cell Phone) ارائه مي‌كنند ولي بطور كلي مي‌توان مبلغي بين 30 تا 40دلار را براي مكالمه با تلفن همراه در طول يك  ماه مشخص كرد. با 40 تا 60دلار مي‌توان علاوه بر مكالمه نامحدود، از اينترنت پرسرعت هم برخوردار شد. 50دلار هم بطور ميانگين، هزينه استفاده از اينترنت ADSL با سرعت 10Mbps و پهناي باند نامحدود است.

 درمان

آنچه مي‌تواند هزينه‌هاي يك نفر/خانواده را در امريكا بسيار بالا ببرد،  بيماري است؛ البته بيمه‌هاي درماني، بخش عمده‌اي از هزينه‌هاي سنگين درمان را پرداخت مي‌كنند گرچه همانطور كه در پست قبل گفتيم؛ براي داشتن بيمه، بايد حتما صاحب شغل بود و ضمنا نوع خدماتي كه بيمه‌ها ارائه مي‌كنند هم گاه چندان نمي‌تواند جبران كننده هزينه‌هاي درمان باشد. بهمين خاطر در آمريكا به پيشگيري اهميت زيادي مي‌دهند.

 

در ابتداي مطلب نوشتيم كه هزينه زندگي در آمريكا، شهر به شهر متفاوت است. بايد اين نكته را اضافه كرد كه سطح درآمدها هم مي‌تواند بسته به شهر محل كار متفاوت باشد و البته خود مشاغل كه درآمدهاي مختلفي دارند. اين هم مسئله‌اي است كه در ارزيابي‌هاي شرايط زندگي در امريكا بايد در نظر گرفت.